Polední menu 20. 11. – 24. 11. 2017

Jarní polévka s brokolicí
A) Palce vepřové panenky s hermelínovou omáčkou, hranolky 95
B) Chilli con carne s hovězím masem zabalené v tortile 95
C) Pizza slaninová s gouda sýrem 95
D) Těstovinový salát se zeleninou a šunkou, pečivo 95
E) Steak z krkovičky s glazovanou šalotkou, šťouchané brambory s medvědím česnekem a zakysanou smetanou 125

Francouzská polévka s drobnou těstovinou
A) Kuřecí prso balené v anglické slanině s omáčkou z modrého sýra, mačkané brambory 95
B) Švédské masové kuličky se smetanovou omáčkou a brusinkami podávané s italskými těstovinami 95
C) Pizza F1 /šunka, salám, niva, uzený sýr, česnek/ 95
D) Zeleninový salát s grilovaným kousky vepřové panenky a nivou, toust 95
E) Grilovaný filet z pstruha lososovitého se sýrovou omáčkou a čerstvým koprem, opečené brambory 125

Špenátová polévka
A) Vepřové barevné ražniči z pánve s americkým bramborem a domácím česnekovým dipem 95
B) Pečené kuřecí stehýnko „ala bažant“ s dušenou rýží 95
C) Pizza Mexicana /pikantní salám, kukuřice, cibule, vejce/ 95
D) Těstovinový salát se zeleninou a šunkou, pečivo 95
E) Steak z krkovičky s glazovanou šalotkou, šťouchané brambory s medvědím česnekem a zakysanou smetanou 125

Italská polévka
A) Nadívaná kuřecí kapsa s vařeným bramborem a pažitkou 95
B) Halušky s brynzou a opečenou slaninkou 95
C) Pizza Balgie /smetana, slanina, pórek, paprika/ 95
D) Zeleninový salát s grilovaným kousky vepřové panenky a nivou, toust 95
E) Grilovaný filet z pstruha lososovitého se sýrovou omáčkou a čerstvým koprem, opečené brambory 125

Čočková polévka
A) Grilovaná kotletka s restovanými houbami a americkým bramborem 95
B) Špagety s grilovaným drůbežím masem, sušenými rajčaty, smetanovo-parmazánovou omáčkou 95
C) Pizza šunková s olivami 95
D) Těstovinový salát se zeleninou a šunkou, pečivo 95
E) Steak z krkovičky s glazovanou šalotkou, šťouchané brambory s medvědím česnekem a zakysanou smetanou 125