POLEDNÍ MENU 20. 1. – 24. 1. 2020 (alergeny na vyžádání u obsluhy)

Pondělí Květáková polévka

  1. A) Kotletka z grilu s kapustičkami přelitá jemnou omáčkou s pepřem, americké brambory 110kč
  2. B) Špagety s grilovaným drůbežím masem, sušenými rajčaty, rajčatovou salsou 110kč
  3. C) Pizza šunková s dvěma druhy sýra 115kč
  4. E) Steak z krkovičky s glazovanou šalotkou, šťouchané brambory s pažitkou a zakysanou smetanou 155kč

Úterý Masový vývar s nudlemi a zeleninou

  1. A) Palce vepřové panenky s hermelínovou omáčkou, hranolky 110kč
  2. B) Pikantní křídla na zeleninovém salátu s dipem a pečivem 110kč
  3. C) Pizza Gurmán (klobásek, sušená rajčata, cibule) 115kč
  4. D) Těstovinový salát se zeleninou, sýrem, šunkou a majonézou 115kč
  5. E) Kuřecí řízečky v pikantní sezamové strouhance se šťouchaným bramborem a rukolovým salátkem 155kč

Středa Špenátová polévka

  1. A) Smažené kuřecí gordon blue s vařeným bramborem 110kč
  2. B) Penne s masovými kuličkami v tomatové omáčce 110kč
  3. C) Pizza salámová s kukuřicí a chilli 115kč
  4. E) Steak z krkovičky s glazovanou šalotkou, šťouchané brambory s pažitkou a zakysanou smetanou 155kč

Čtvrtek Hrachová polévka

  1. A) Smažený hermelín s vařeným bramborem a tatarkou 110kč
  2. B) Pečený vepřový bok na česneku, mačkaný brambor s cibulkou, křen 110kč
  3. C) Pizza Quattro Formaggi 115kč
  4. D) Těstovinový salát se zeleninou, sýrem, šunkou a majonézou 115kč
  5. E) Kuřecí řízečky v pikantní sezamové strouhance se šťouchaným bramborem a rukolovým salátkem 155kč

Pátek Kulajda s vejcem

  1. A) Grilovaný kotletka s restovanými žampióny a americkým bramborem 110kč
  2. B) Kuřecí v teriyaki omáčce, brokolice, chilli, pórek, sezam a divoká rýže 110kč
  3. C) Pizza Pancheta e Funghi (slanina, žampióny, hermelín) 115kč
  4. E) Steak z krkovičky s glazovanou šalotkou, šťouchané brambory s pažitkou a zakysanou smetanou 155kč