POLEDNÍ MENU 24. – 28. 2. 2020 (alergeny na vyžádání)

Pondělí Pórková polévka

A) Farmářský kuřecí steak (anglická slanina, cibule, sýr), amer. brambor 110kč

B) Mexické FAJITAS s vepřovým masem a paprikou, pizza chléb 110kč

C) Pizza šunková s hermelínem 115kč

E) Kuřecí prsa obalená ve schwarzwaldké šunce přelitá sýrovou omáčkou s opečeným bramborem 155kč

 

Úterý Masový vývar se zeleninou a rýží

A) Svíčková na smetaně s brusinkovým terčem a houskovým knedlíkem 110kč

B) Farfalle s panenkou, cherry rajčátky, česnekem, petrželkou a sýrem 110kč

C) Pizza Pepe (slanina, pórek, vejce) 115kč

D) Těstovinový salát se zeleninou, šunkou, vejcem, majonézou a sýrem 115kč

E) Filet z nilského okouna s grilovanou zeleninou a opečným bramborem 155kč

 

Středa Fazolačka

A) Pečená mořská štika na másle s bylinkami a mačkaným bramborem 110kč

B) Vykoštěné kuřecí stehno se zeleninou a smetanou, bramborové noky 110kč

C) Pizza Ratejna (klobásek, šunka, žampióny, vejce) 115kč

E) Kuřecí prsa obalená ve schwarzwaldké šunce přelitá sýrovou omáčkou s opečeným bramborem 155kč

Čtvrtek Špenátová polévka

A) Rozmarýnové medailonky z falešné svíčkové se žampióny, hranolky 110kč

B) Pečená domácí sekaná s bramborovou kaší a okurkem 110kč

C) Pizza s dvěma druhy salámu a mozzarellou 115kč

D) Těstovinový salát se zeleninou, šunkou, vejcem, majonézou a sýrem 115kč

E) Filet z nilského okouna s grilovanou zeleninou a opečným bramborem 155kč

 

Pátek Boršč

A) Smažená česneková krkovička s vařeným bramborem a tatarkou 110kč

B) Thajské kari (kuřecí maso, žampióny, pórek, kapie, kokos mléka) s rýží 110kč

C) Pizza Al Formaggi (smetana, mozzarella, čerstvá rajčata) 115kč

E) Kuřecí prsa obalená ve schwarzwaldké šunce přelitá sýrovou omáčkou s opečeným bramborem 155kč