POLEDNÍ MENU 21. 1. – 25. 1. 2019     (alergeny na vyžádání)

Pondělí Dýňová polévka s chilli

  1. A) Pita chleba plněný kuřecím masem, zeleninou a dresingem 107kč
  2. B) Marinovaná krkovička na rozmarýnu s hranolkami a tatarkou 107kč
  3. C) Pizza Cardinale (šunka a sýr) 113kč
  4. D) Zeleninový salát se šunkou, vejcem a slunečnicovými semínky, tousty   113kč
  5. E) Kuřecí špíz s cherry rajčátky, bazalkovou omáčkou a vař. bramborem 149kč

Úterý Boršč

  1. A) Španělský ptáček a dušenou rýží 107kč
  2. B) Kuřecí steak s drůbežími játry a pařížským brambůrkem 107kč
  3. C) Pizza salámová s žampióny 113kč
  4. D) Zeleninový salát Mexico a fazolemi, kukuřicí a tuňákem, pečivo 113kč
  5. E) Smažené řízkové duo se šťouchaným bramborem a pažitkou    149kč

Středa Thajská polévka s kokosovým mlékem

  1. A) Smažené žampióny s vařeným bramborem a tatarkou                             107kč
  2. B) Kuřecí kousky se zeleninou a sweet chilli omáčkou, jasmínová rýže 107kč
  3. C) Pizza Gurmán (klobásek, cibule a hermelín) 113kč
  4. D) Zeleninový salát se šunkou, vejcem a slunečnicovými semínky, tousty   113kč
  5. E) Kuřecí špíz s cherry rajčátky, bazalkovou omáčkou a vař. bramborem 149kč

Čtvrtek Česnečka

  1. A) Hovězí líčka na víně a kořenové zelenině, bramborová kaše 107kč
  2. B) Pečené kuřecí stehno s paprikovou omáčkou a těstovinami 107kč
  3. C) Pizza Americana (šunka, kukuřice na smetanovém základu) 113kč
  4. D) Zeleninový salát Mexico a fazolemi, kukuřicí a tuňákem, pečivo 113kč
  5. E) Smažené řízkové duo se šťouchaným bramborem a pažitkou 149kč

Pátek Kulajda

  1. A) Vepřová kotletka na grilu s růžičkovou kapustou, opečené brambory 107kč
  2. B) Segedinský guláš s houskovým knedlíkem 107kč
  3. C) Pizza slaninová s cibulkami a vejcem 113kč
  4. D) Zeleninový salát se šunkou, vejcem a slunečnicovými semínky, tousty   113kč
  5. E) Kuřecí špíz s cherry rajčátky, bazalkovou omáčkou a vař. bramborem 149kč

Vaše e-maily chrání před viryLogo ESET