POLEDNÍ MENU 10. 12. – 14. 12. 2018 (alergeny na vyžádání u obsluhy)

Pondělí Brokolicový krém

  1. A) Steak z vepřové kotletky se sázeným vejcem, hranolky a pikantní dip 100kč
  2. B) Penne s kuřecím masem v krémové omáčce s drcenými rajčaty 100kč
  3. C) Pizza salámová s chilli a kozími rohy 105kč
  4. D) Obědový salát se šunkou, nivou a vejcem, pečivo 105kč
  5. E) Kuřecí prsa plněná špenátem a mozzarellou, šťouchaný brambor 145kč

Úterý Breťaňská zeleninová polévka

  1. A) Moravský vrabec se špenátem a bramborovým knedlíkem 100kč
  2. B) Drůbeží steak v sýrovém těstíčku se zelný salátkem 100kč
  3. C) Pizza šunková s olivami a uzeným sýrem 105kč
  4. D) Ledový salát s bílou ředkví a mrkví, restovaným kuřecím masem a sýrem petida, pečivo 105kč
  5. E) Filírovaná vepřová panenka s omáčkou z modrého sýra a vlašských ořechů s opečeným bylinkovým bramborem 145kč

 

Středa Krémová cibulačka

  1. A) Vykoštěné kuřecí stehýnko na medu a chilli, americké brambory 100kč
  2. B) Smažený karbenátek a bramborovou kaší 100kč
  3. C) Pizza špenátová s vejcem a čenekem 105kč D) Obědový salát se šunkou, nivou a vejcem, pečivo 105kč
  4. E) Kuřecí prsa plněná špenátem a mozzarellou, šťouchaný brambor 145kč

Čtvrtek Gulášovka

  1. A) Kotletla plněná slaninou, sýrem a paprikou, špecle 100kč
  2. B) Pečená rybka na bylinkách s vařeným bramborem 100kč
  3. C) Pizza slaninová s žampióny 105kč
  4. D) Ledový salát s bílou ředkví a mrkví, restovaným kuřecím masem a sýrem petida, pečivo 105kč
  5. E) Filírovaná vepřová panenka s omáčkou z modrého sýra a vlašských ořechů s opečeným bylinkovým bramborem 145kč

 

Pátek Boršč

  1. A) Pečené kuřecí ražnični z pánve s vařeným bramborem, tatarka 100kč
  2. B) Hrachová kaše s opečeným klobáskem, okurkem a chlebem 100kč
  3. C) Pizza šunková s kukuřicí 105kč
  4. D) Obědový salát se šunkou, nivou a vejcem, pečivo 105kč
  5. E) Kuřecí prsa plněná špenátem a mozzarellou, šťouchaný brambor 145kč

Rychlá odpověď

Ilona → Ilona

Vaše e-maily chrání před viryLogo ESET